DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top

DIZAJN S KARAKTEROM. OBITELJSKA ELEGANCIJA

Privatni stan u Rijeci koji koketira modernim dizajnom te venecijanskim elementima. Prostor je ispunjen bojama i glamuroznim elementima poput Swarovski lustera koji se protežu kroz centralne prostorije. Prožeto glamurom ali opet jednostavnošću ovaj prostor posebno ostavlja emotivni utisak i emociju posjetitelju što je i bio cilj našeg investitora. Dizajnom smo preslikali toplinu ali i profinjenost te osobnost svakog člana obitelji koji će svakodnevno boraviti i djeliti životni prostor.

“U DIZAJNU OVOG PROSTORA VODILI SMO SE FUNKCIONALNOSTI
PROSTORA TE OSOBNOSTI ŽIVLJENJA POJEDINIH ČLANOVA OBITELJ!”

KUPAONICA

Velika kupaonica kojoj smo funkcionalnost stavili na prvo mjesto, stvorivši dva odvojena prostora za toalet te zajednički prostor za uređivanje i higijenu. Naglasili smo veliku hidromasažnu kadu koju osvjetljava Swarovski zvjezdano nebo. Savršena kupaonica za opuštanje i uživanje!

U kupaonici smo također izbjegli pločice kao podne obloge te je epoxy smola prožeta kroz cijeli kupaonski podni prostor.

BLAGAVAONICA

Naglasili smo prirodnu konzistenciju drveta, no masovnim elementima dodali smo boju te ostvarili duh venecijsnskog glamura u blagavaonici. Raskošan Swarovski luster dodaje ovom prostoru toplinu i eleganciju.