DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top

DIZAJN INTERIJERA. GORSKI TURIZAM. SEOSKI UGOĐAJ.

Sanjkališe “Gorski Sjaj” i ovaj topao, seoski, domaći i dizajnersko usklađeni objekt nalazi se na Kupjaku, Gorski kotar. Topla atmosfera, gorska idila i seoski turizam inspirirali su dizajnere DR Studija na pristup dizajnu interijera “kao nekada” sa zanimljivim elementima koje možemo naći u prirodi te unikatnim draperijama, detaljima i ručnim tvorevinama.

“TOPLINA DOMA I AUTOHTONI ELEMENTI PLANINSKIH KRAJEVA KLJUČNI
SU ELEMENTI OVOG PROSTORA.”

DRVO KAO PREVLADAVAJUĆI MATERIJAL

Na području gdje drvo prevladava kao materijal, vrlo je lagano pasti u klišej i stvoriti osjećaj “starog” oronulog prostora. Kako bi izbjegli problematiku zastarijelog dizajna, objektu se podarila venecijanska plavozelena boja za zidove i drvo koja se stapa sa masivnim, kožnim elementima prostora. Igrom tamnijeg drva i sijedećeg djela prostora, upotpunjenog čupavim, krznenim jastučićima te autohtonim gorskim dezenom draperije stvorio se duh i dubina prostora. Rasvjetom se koketira sa modernom i rustikalnom dinamikom te elementima pridodajemo sofisticiranu, planinsku atmosferu.

KOMUNIKACIJSKI PROSTOR

Komunikacijski prostor Indoor – Outdoor otvorenog prostora savršen za gorske skupove i druženja oslobađaju ovaj prostor i probuđuju doživljaj elegancije u skladu s prirodom.

Sva toplina ovog kraja posebna je poslastica u ovom objektu koji svojim dizajnom interijera nadahnjuje ugodu i uživanje u prirodi.