DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top

IZNIMAN DIZAJN. SAVRŠENA KVALITETA. PERFEKTAN ODMOR.

Čudestan, romantičan i pitoresktni grad Rovinj u samoj jezgri čuva biser ovog objekta.

 

Objekt koji je nekada bio atelier umjetnika, kako to i priliči Rovinju, postao je jedan od interesantnih studio apartmana kojeg smo opremili. Prostor pun izazova svojom dimenzijom i  položajem danas oduševljava turiste svojom funkcionalnošću i ljepotom.

“PRI IZRADI OVAKVOG PROJEKTA UNOSILI
SMO FUNKCIONALNOST SA PRIMJESIMA DUHA ROVINJA.”

STUDIO APARTMAN

Mali prostor maksimiziranom funkcionalnošću i namjeni za iznajmljivanje apartmana gostima pruža komoditet s pravim osjećajem romantike i artizma predivnog Rovinja.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor a metus ac gravida. Morbi ipsum dolor, commodo at ligula sit amet, accumsan tincidunt nibh.

SPAVAONICA I MOKRI ČVOR

Pristup dnevnom boravku (livingroom) je precifičan s obzirom da nam je staklena stijena koja omeđuje prostor u obliku slova „L“ te otvorila pogled na masline i mediteransko cvijeće kao i predivnu terasu implementiranu u kamenu. Prenijeli smo sve boje iz okoliša u našu sobu i prilagodili teksture.

Sjedeća garnitura je u temeljnoj boji pijeska u srednjem tonu koja se savršeno sjedinila s podnom oblogom parketa u čijoj teksturi se vidi sva toplina drveta i time utoplila prostor. Rasvjeta je posebna poslastica u ovom dnevnom boravku, moderna vidljiva žarulja, retro stila, koja na svojem neobičnom postolju u obliku slova S ima malu implementaciju Swarovski kristala. Izuzetno zanimljiva i profinjena rasvjeta.