DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top

IZNIMAN DIZAJN. SAVRŠENA KVALITETA. PERFEKTAN ODMOR.

Sklad primorske arhitekture i bezvremenske povijesti otoka Krka. Uz moderne scenografske elemente poput venecijanskih boja na zidovima s teksturom svile i gloss efektom koji daje poseban šarm na akcent u prostoru. Sklad spojivog s nespojivog prožima se kroz cijeli ambijent koji je u potpunosti prilagođen kući za iznajmljivanje i njezinim korisnicima te stvara ugodan i opuštajući touch.

“PRI IZRADI OVAKVOG PROJEKTA BITNO JE POSVETITI SE
DETALJIMA.”

SPAVAĆE SOBE

Veliki trend u svijetu je personalizacija i prilagođavanje vlastitim potrebama pojedinih elemenata u interijeru. Vođeni tom mišlju, posebnu pozornost smo obratili na krevet koji je zapravo „kralj“ u spavaćoj sobi. Njegova udobnost visina i funkcionalnost je ono po čemu gosti pamte svoj boravak u objektu. Tirkizno plavim foteljama stvorili smo ugođaj primorja i razbili ton boja koji prevladava u sobi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porttitor a metus ac gravida. Morbi ipsum dolor, commodo at ligula sit amet, accumsan tincidunt nibh.

BLAGAVAONICA i DNEVNI BORAVAK

Pristup dnevnom boravku (livingroom) je precifičan s obzirom da nam je staklena stijena koja omeđuje prostor u obliku slova „L“ te otvorila pogled na masline i mediteransko cvijeće kao i predivnu terasu implementiranu u kamenu. Prenijeli smo sve boje iz okoliša u našu sobu i prilagodili teksture.

Sjedeća garnitura je u temeljnoj boji pijeska u srednjem tonu koja se savršeno sjedinila s podnom oblogom parketa u čijoj teksturi se vidi sva toplina drveta i time utoplila prostor. Rasvjeta je posebna poslastica u ovom dnevnom boravku, moderna vidljiva žarulja, retro stila, koja na svojem neobičnom postolju u obliku slova S ima malu implementaciju Swarovski kristala. Izuzetno zanimljiva i profinjena rasvjeta.