DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top

MODERAN DIZAJN. MINIMALIZAM BOJA.

Objekt Villa Selce nalazi se na top poziciji, prvi red do mora s puno prirodne svjetlosti koja prodire u prostor! Dizajn interijera u ovom objektu preuzima ulogu minimalizma nad prirodnim ljepotama luksuznog objekta te njegove pozicije, naglasak prostora je upotpunjen jednostavnom ali efektnom rasvjetom i ravnim elementima popraćenim monokromnim bojama.

“PRI DIZAJNU OVOG PROJEKTA ODLUČILI SMO NAGLASITI POZICIJU
DO MORA I POGLED KOJI SE PRUŽA IZ OBJEKTA. TIME SMO UMANJILI IGRE BOJA I DETALJE U SAMOM INTERIJETU!”

KUPAONICA

U prostorima kupaonica, koje nemaju prirodni protok vanjskog svijetla, obložene s svijetlim pločicama u kombinaciji s drvom i crnim elementima povećali su osjećaj otvorenosti prostora. Cromatskim završecima, ogledalom bez okvira i ravnom rasvjetom, pozornost smo usmjerili na tamnije elemente u prostoru.

BLAGAVAONICA

Naglasili smo prirodnu konzistenciju drveta u blagavaonici koja daje posebnu toplinu vrlo minimalističkom prostoru koji se preozeže kroz cijeli interijer same ville. Poseban trend u interijerima kod rasvjete je bakreno zlatna boja , kuglastog oblika koja svojom teksturom, bojom i oblikom je nježno proecirala svjetlost iznad blagavaonskog stola.