DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top

NAŠE USLUGE

ŠTO OČEKIVATI OD STUDIO DRS USLUGA
Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili ste u potrazi za ponudom javite nam se!

ŠTO NAS IZDVAJA OD KONKURENCIJE?

Potpis DR dizajna lako ćete prepoznati te kvalitetu koju odašilje raspored i dizajn prostora kao najfunkcionalnije rješenje!

SAVJETOVANJE

ŠTO JE SAVJETOVANJE?

Savjetovanje može biti online ili izlaskom na teren u trajanju od 2 h. U navedenom vremenskom trajanju klijentu nudimo niz zanimljivih ideja i korisnih rješenja njegovog problema ako nije siguran u svoju viziju. Ova usluga ne uključuje idejno rješenje, izradu nacrta ili finalni projektni elaborat. Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili ste u potrazi za ponudom javite nam se!

m

DIZAJN INTERIJERA I EKSTERIJERA

DIZAJN INTERIJERA
I EKSTERIJERA

Ova ponuda uključuje idejni projekt koji se sastoji od nacrta, tlocrta i pogleda kao tehničke dokumentacije. Uz nju smo uvrstili i prijedlog namještaja, zidnih i podnih obloga te dekora. Prije same ponude navedenoga obavezan je izlazak na teren i skiciranje novog stanja u dogovoru s klijentima. Nakon zajedničkog usklađivanja o stilu i vremenu izvedbe potpisuje se ugovor o suradnji kojim definiramo međusobne odnose. Svaki naš korak usklađujemo zajednički s klijentom kako bi se približili njegovim individualnim potrebama, željama i zahtjevima. Na taj način stvaramo emotivno – psihološku povezanost investitora s prostorom te postižemo odraz osobnosti. Klijenta informiramo i evolviramo o bitnim segmentima u svakom projektu koja nam pružaju smjernice kreativnosti i stila. Kompletna dokumentacija sadrži koncept i ideju, zatim vizualizaciju kojom približavamo realnu sliku izgleda prostora i projekta.

m

IZVEDBENI PROJEKT

IZVEDBENI PROJEKT

Izvedbeno rješenje je korak dalje u realizaciji idejnog rješenja. Obuhvaća detaljno elemente poput, izvoda za rasvjetu, polaganje keramike pa do izrade namještaja po mjeri. Zatim slijedi operativni dio traženja i ishodovanje financijskih ponuda opreme i obloga te prezentacija klijentu. Za svaku stavku prikuplja se više ponuda kako bi klijent mogao odabrati onu optimalnu. Koordinacija radova je bitna u izvedbenom rješenju a namjenjena je onima koji nemaju vremena ili iskustva u obavljaju tih radnji. Ako želite imati manje posla i traganje za ponudama i pritom imati sve pod kontrolom ovo je usluga za Vas!

m

RASVJETA

RASVJETA

Posebnu pozornost pridajemo rasvjeti kroz projektiranje. Osim dekorativnog djela rasvjetnog tijela izrazito smo ponosni na naše znanje utjecaja rasvjete te njegovu svrhu u prostoru. Na taj način dijelimo rasvjetu na tehničku i dekorativnu te u svakom prostoru primjenjujemo funkciju i uporabu. Igrom svjetlosti i sjene postižemo nevjerojatne interijerske scene kao i radnu rasvjetu koja je egzaktna.

m

JAVITE NAM SE!

Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili ste u potrazi za ponudom javite nam se!

Broj mobitela: +385 99 448 6767

Email : drdizajn@studio-drs.com

Pon - Pet: 09.00 – 17.00

Sub: izlasci na teren

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka


    Odmah1 - 3 mjesecaViše od 3 mjeseca