DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top
m

Uskrs je blagdan koji slavi obnovu života i prirodu, te mnogi žele ukrasiti svoj dom u svijetlim i veselim bojama. U ovom blogu ćemo vam dati nekoliko ideja kako ukrasiti vaš interijer za Uskrs i stvoriti ugodnu atmosferu za sve vaše goste.

Ukrasite blagovaonicu i stol za blagovanje

Blagovaonica je mjesto gdje se obično okupljaju obitelj i prijatelji za obilježavanje Uskrsa, stoga obratite posebnu pažnju na dekoriranje ovog prostora. Stol za blagovanje je središnja točka mnogih Uskršnjih proslava, stoga se potrudite da ga ukrasite na poseban način. Dodajte ukrasne salvete u pastelnim bojama, ukrasna jaja ili zečeve, te cvijeće u vazi kako biste stvorili veselu i toplu atmosferu. Šarenilo na stolu je poželjno jer ostavlja dojam sreće i proljeća kao godišnjeg doba gdje se priroda budi u bojama.

Koristite pastelne boje

Pastelne boje su idealne za Uskrs, jer su svijetle i veselih tonova. Dodajte pastelne jastučiće, deke, zavjese ili tepihe kako biste unijeli dodir blagdana u vaš interijer.

Ukrasite zidove

Zidovi su idealni za ukrašavanje, bilo da se radi o umjetničkim djelima ili privjescima. Stavite na zidove umjetničke slike koje prikazuju proljeće i prirodu manjeg formata. Nemojte pretjerivati sa ukrasima i ikonografijom Uskrsa na svakom mjestu u prostoru. Dovoljno je da odredite centralno mjesto koje će odisati smišljenim bojama i ukrasima.

Ukrasite vrata

Vrata su često zaboravljena, ali ih je jednostavno ukrasiti. Možete ih ukrasiti ukrasnim vijencem ili privjescima u obliku jaja ili zečeva, ali decentno i u skladu sa prostorom.

Dodajte svježe cvijeće

Svježe cvijeće uvijek će unijeti živost i svježinu u vaš interijer. Izaberite cvijeće koje cvjeta u proljeće, poput tulipana, narcisa ili jaglaca. Stavite ih u vaze na stolovima, policama ili prozorskim klupicama.

Ukrasite police

Police su idealne za ukrašavanje. Stavite košarice i proljetno cvijeće u vaze, te neku dobru knjigu ili bojanku za najmlađe goste.

Dodajte svijeće

Svijeće su uvijek sjajan dodatak za stvaranje ugodne atmosfere. Stavite ukrasne svijeće u proljetnim bojama u čaše ili vaze i rasporedite ih po prostoriji u skladu sa dominantnim bojama u prostoru. 

Ovo su samo neke od ideja kako ukrasiti vaš interijer za Uskrs. Ne zaboravite da je najvažnije da se osjećate ugodno i da stvorite atmosferu u kojoj ćete uživati sa svojim gostima. 

Sretan Uskrs!