DR STUDIO ZA DIZAJN INTERIJERA I RASVJETU podružnica je dugogodišnjeg poduzeća “ Lighting Castellum MND” koje se već više od 10 godina specijalizirano bavi sa rasvjetom i interijerima!

Nazovite nas: + 385 99 448 6767

Email : drdizajn@wordpress-738580-2475936.cloudwaysapps.com

Stanka Frankovića 23, 51 000 Rijeka

Pon - Pet: 9:00 - 17:00


Sub: Izlasci na teren

Top
m

Dobrodošli u naš blog o uređenju apartmana za iznajmljivanje u 2023. godini!

Prilikom planiranja rasporeda važno je uzeti u obzir praktičnost i funkcionalnost prostora. Studio apartmani su obično manji prostori, pa je važno pronaći optimalni raspored opreme kako bi se iskoristio svaki centimetar. Razmislite o funkcionalnosti svakog dijela vašeg apartmana, kako i gdje biste smjestili kuhinju, spavaću zonu, dnevnu i radni prostor. Namještaj koji odaberete trebao bi biti funkcionalan i praktičan, ali istovremeno i privlačan za goste. Izbjegavajte pretrpanost i birajte namještaj koji je multifunkcionalan, poput kauča na razvlačenje i stolova i stolica manjih dimenzija. Odaberite moderne i elegantne komade namještaja koji se lako održavaju i koji su otporni na habanje.

Svjetlo i boje

Svjetlo je jedan od najvažnijih elemenata pri uređenju studio apartmana. Korištenjem umjetnog i prirodnog svjetla možete stvoriti atmosferu koja će goste privući i učiniti boravak u vašem apartmanu ugodnijim. Ugradite visoko kvalitetnih rasvjetnih tijela sa LED žaruljama različite topline. Takav izbor će osigurati najprirodnije svjetlo u dnevnom boravku, kao i u spavaćoj zoni.

Studio Apartman Rovinj – DRS Studio arhiva

Odabir boja i dekora može uvelike utjecati na dojam koji vaš apartman ostavlja na goste. Izaberite neutralne boje za zidove, poput bijele, sive ili bež, koje će prostor učiniti prostranijim i modernijim. Svakako budite hrabri i naglasite jedan zid u nekoj dinamičnoj boji. Koristite dekorativne jastuke, tepihe i zavjese kako biste dodali malo boje i topline u prostor. Također, dodavanje slika i umjetničkih djela može stvoriti privlačnu atmosferu u prostoru.

Kuhinja i kupaonica

Kada se radi o kuhinji, odaberite jednostavan, moderan dizajn i opremite je osnovnim aparatima za pripremu hrane poput hladnjaka, ploče za kuhanje, mikrovalne pećnice i perilice posuđa. Ne zaboravite na osnovne kuhinjske potrepštine poput posuđa, pribora za jelo i čaša, koje gostima trebaju biti na raspolaganju.

Kupaonica je još jedan važan dio apartmana koji gosti žele da bude funkcionalan i moderan. U kupaonici osigurajte dovoljno prostora za pohranu ručnika i ostalih higijenskih potrepština, a također se pobrinite za kvalitetan tuš ili kadu. Birajte moderne i atraktivne pločice, umivaonike i slavine koje će dodati dojam luksuza u kupaonici.

Tehnologija i način života uvelike se promijenio zadnjih godina stoga zapamtite da gosti koji borave u vašem apartmanu žele biti povezani i imati pristup najnovijoj tehnologiji. Osigurajte kvalitetan Wi-Fi i predvidite radni kutak za laptop.

Dodatna vrijednost

Na kraju, ne zaboravite na dodatne pogodnosti za goste, poput klima uređaja, TV-a sa satelitskim programima, knjiga ili igara. Male dodatke poput dobrodošlice s kojom ćete gostima pokazati koliko su vam dragocjeni, mogući su čajni i kavni setovi, te osnovni set kozmetičkih proizvoda, sigurno će gostima ostaviti pozitivan dojam o vašem apartmanu.

Uređenje apartmana za iznajmljivanje može biti izazov, ali i sjajna prilika za stvaranje jedinstvenog i funkcionalnog prostora koji će gostima pružiti ugodan boravak. Slijedite ove korisne savjete i vaš studio apartman će biti neodoljivo mjesto za goste iz cijelog svijeta.

Pogledaj više slika Studio Apartman Rovinj